HTML

A legújabb fogyókúrás őrület: az ördögnyelv

Halottál már az ördögnyelvről? Ez a csodás ázsiai gyógynövény olyan rostokkal rendelkezik, melyek segítségével igen hatékonyan és eredményesen lehet fogyni. Az ördögnyelvnek fontos szerepe van a kalóriabevitel csökkentésében, így a felhalmozódott zsírpárnák eltüntetésében. 

 

További információ:

ördögnyelv.hu

ordognyelv.net

ordognyelvkapszula.hu

ordog-nyelv.hu

Fenyőbútor

Friss topikok

A francia polír használata a fenyőbútornál

2015.11.10. 11:45 jenilon

A francia polírt gyakran megtaláljuk az antik fenyőbútorokon. Ezt gyakran tévesen nevezik a fenyőbútor egyik fontos kiegészítőjének, azonban az tényleg igaz, hogy ezzel a felületettel a fenyőbútornak egy kemény, nagyon fényes, tükörszerű lezárást tudunk kölcsönözni.

A francia polír alkalmazása egészen a viktoriánus korig nyúlik vissza, de a 20- században ezt félresöpörték a kevésbé munkaigényes lezárási módok. Azonban ez az “elveszett művészet” olyan csillogást képes kialakítani, amit lehetetlen lemásolni a tömeggyártás módszereivel, arról nem is beszélve, hogy a francia polírt nagyon könnyű javítani is.

 

A francia polír alkalmazásához a legjobb, ha egy jól bélelt gyapjú anyagot vagy gézt használunk, amit egy darab pamuttal veszünk körbe, mert így lehet legjobban kialakítani a felületet. Készítsünk egy gömböt a gyapjúból vagy gézből, majd ezt tekerjük körbe a pamuttal úgy, hogy végül egy könnycsepp alakú felület jöjjön létre. Ezután ezt a golyót mársuk bele enyhén a francia polírba, majd vékony, egyenletes rétegben dörzsöljük be vele a fenyőbútor felületeit.

Készüljünk fel arra, hogy ilyen állapotban a lakk nagyon ragadós lesz, ezért jobb, ha körkörös mozdulatokkal haladunk, máskülönben a végeredmény nem lesz szép. Illetve érdemes nlhány csepp olívaolajat önteni a fenyőbútor minden felületére, mert ez megkönnyíti a munkát. Fontos fgyelni arra is, hogy mindenhol egyenletesen nyomjuk rá az anyagot a fenyőre, mert így is lehet csökkenteni a foltosodás veszélyét.

Szólj hozzá!

Címkék: fenyő fenyőbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyobutorok.blog.hu/api/trackback/id/tr178067336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása